kisFrutty

Első babánk született meg,akire nagyon vártunk.Az Ő életével kapcsolatos gondolataim próbálom megfogalmazni.:)

Kommentek

  • knnóri: Szegények, jó sok gond jutott nektek mostanság! Tényleg szörnyű érzés, mikor szinte tehetetlenül ... (2011.04.17. 09:19) Költözés és egyéb felfordulás
  • Ancesz: Ezzel számolni kell sajnos, Frutty, a közösségi bacikat is meg kell szoknia. De örülök, h alakul ... (2011.02.04. 14:45) 4-5.nap
  • Ancesz: elsőre klassz, csak így tovább! (2011.01.31. 15:23) 1.nap a bölcsiben
  • Pindur: Én is nagyon örülök!:)Semmiképp sem akartam erőszakosan véget vetni!Így talán nem maradt benne sem... (2010.07.18. 08:47) 2010. július 10.
  • Ancesz: sírni kell az ilyen bejegyzéseken... édes fruzsika!! (2010.06.21. 14:20) Szeret

Költözés és egyéb felfordulás

2011.04.14. 22:32 - Pindur

Március 27-én költöztünk le részlegesen anyu lakásába.Eddig másfél éve üresen állt,nagyobb mint a miénk(1+3 fél szobás) és közelebb van mindenhez-bölcsihez,ovihoz,munkahelyhez.Fruzsika szobáját kifestettük,kapott padlószőnyeget is.Na ennek a sztorija:

Bemegyünk az egyetlen szőnyegboltba felénk,ahol szebbnél szebb padlószőnyeg minták voltak kirakva.Mutatom:Fruzsika nézd Helo kittys,pillangós,virágos stb... jaj de szép!

Erre ő határozottan rámutat egy abszolút nem csajos,városos,de inkább zöldövezetes padlószőnyegre utakkal,báránnyal,lóval,patakkal,kórházzal,templommal.Alapszín narancssárga,zöld,szürke...???Hiába próbáltam még egyszer felhívni a figyelmét a lányos-cuki szőnyegekre,hajthatatlan maradt! :))

 

Szóval leköltöztünk és szegény Fruzsika már aznap takonykóros volt..ez kitartott elég jól,olyannyira,hogy csúnyán kezdett köhögni,lázas lett,el is vittem a dokihoz-ebből tüdőgyulladás is lehet,elkezdtünk egy erős antibiotikumot.Már az utolsó napnál jártunk az Ab-al ,mikor újra belázasodott,ami az én tudásom szerint nem normális dolog..hétvége lévén irány az ügyelet.Doktornő megvizsgálta,tiszta tüdő,semmi extra,pisiljen egyet Fruzsika,ad egy poharat!Na itt már majdnem kiröhögtem,é sem tudok mindig pisilni parancsra,Fruzsi meg még pelenkás!Örülünk,hogy egyre gyakrabban sikerül a wc-be,de egy pohárba kizárt dolog!:)) Megállapodtunk,hogy másnap vigyünk magunkkal anyagot a körzetinkhez.Másnap már nem volt semmi baja,apja nem vitte dokihoz.Kedden ment újra bölcsibe.Szerdán este már gyanús volt,hogy halványan pöttyösödik a kiscsaj.Csütörtök reggelre már az egész teste pöttyös volt,mivel nem volt más ok,féltem,ez valami himlő lesz!Irány a doki!Ő azt mondta, ez a "3 napos láz"-ként kismamák között ismert nyavalya,nyugodtan mehet bölcsibe,nem fertőz!(Igaz nem volt lázas előtte 3 napig).Pénteken este még úgy fektettem le, hogy semmi baja nem volt-pöttyök is eltűntek-erre éjjel fél 11-kor sírt,hívott.Megsimiztem,tűzforró  az egész gyerek! Gyors lázmérés 39,95!Irány a kád,hűtőfürdő!Szegény nagyon sírt!:(Lázcsillapító, lement egy óra múlva 38,76-ra.Mellette "aludtam".HAjnalban megint tüzelt a kis teste,újra 39 fok felett volt a hője!Újra hűtőfürdő és másik lázcsillapító!És ez így ment egész hétvégén és még hétfő estig!Szombaton ugyan elvittük az ügyeletre,de sikerült egy olyan dokinőt kifognunk,hogy még mi éreztük furán magunkat,hogy odavittünk közel 40 fokos lázzal a gyerekünket!Kis ízelítő,magázta a 2,5 éves kislányomat!:O Diagnózis semmi(vírus),csillapítsam a lázát-erről részletes kioktatást is kaptam! Hétfőn saját dokink.Diagnózis ugyanaz,kiírás péntekig..

Senkinek nem kívánom ezt,tehetetlenül állni a gyereke szenvedését nézve!Remélem ,már kikeveredünk a nyavalyákból!

Tegnap beiratkozás is volt az óvodába.Laza 110 gyerekkel jelentkeztek!A vezető óvónő mégis azt mondta,nem vagyunk esélytelenek!Drukk!

A bejegyzés trackback címe:

https://fruzsibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr942827104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

knnóri 2011.04.17. 09:19:46

Szegények, jó sok gond jutott nektek mostanság! Tényleg szörnyű érzés, mikor szinte tehetetlenül állok a gyermekem mellett, míg ő tüzel... remélem, egészséges lesz Fruzsitok jóóó ideig! :)


süti beállítások módosítása