kisFrutty

Első babánk született meg,akire nagyon vártunk.Az Ő életével kapcsolatos gondolataim próbálom megfogalmazni.:)

Kommentek

  • knnóri: Szegények, jó sok gond jutott nektek mostanság! Tényleg szörnyű érzés, mikor szinte tehetetlenül ... (2011.04.17. 09:19) Költözés és egyéb felfordulás
  • Ancesz: Ezzel számolni kell sajnos, Frutty, a közösségi bacikat is meg kell szoknia. De örülök, h alakul ... (2011.02.04. 14:45) 4-5.nap
  • Ancesz: elsőre klassz, csak így tovább! (2011.01.31. 15:23) 1.nap a bölcsiben
  • Pindur: Én is nagyon örülök!:)Semmiképp sem akartam erőszakosan véget vetni!Így talán nem maradt benne sem... (2010.07.18. 08:47) 2010. július 10.
  • Ancesz: sírni kell az ilyen bejegyzéseken... édes fruzsika!! (2010.06.21. 14:20) Szeret

Hiányzás

2011.02.15. 13:15 - Pindur

Fruzsika ezen a héten hiányzik a bölcsiből! Ugyanis megbetegedett.:( Múlt pénteken estére olyan magasra szökött a láza,alig tudtam csillapítani 38 körülire!Hűtőfürdőztünk,kapott szirupokat-felváltva Nurofent és Panadolt-,kúpot,kitakartam..Szombaton ugyanez!Addigra már az orrát is kellett szívni,nem jött sok,de annyi éppen,hogy nem tudott rendesen levegőt venni tőle!:( Szombaton el is mentünk az ügyeletre,ahol herpanginát állapított meg a doktornő és mivel ez vírus,folyadékpótlás+C-vitamin+ lázcsillapítás mellett nem írt semmit fel,csak menjünk kontrollra kedden vagy szerdán.Mára olyan sűrű és zöldes lett az orrváladéka,hogy ma mentünk vissza a gyerekorvosunkhoz.Kapott is antibiotikumos orrcseppet és köptetőt.:( Legalább már láza nincs!Keveset eszik,szerencsére inni hajlandó.Az előírt fekvés(már akkor röhögtem rajta,mikor mondta az orvos) kivitelezhetetlen!

Amúgy játszik,ugrál ugyanúgy,talán kicsit levertebb,mint szokott.Az éjszakák borzalmasak,de nappal sem mehetek messzebbre,mint fél méter!

Remélem gyorsan meggyógyul!

A bejegyzés trackback címe:

https://fruzsibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr232662778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása